om bildningscentralen

Målgrupp

I första hand vänder sig webbplatsen till elever och föräldrar i de klasser jag (Tobias) undervisar i so på Kvarnbergsskolan i Huddinge. Huvudsyftet med webbplatsen är att viktiga dokument för dem ska vara lättillgängliga. I andra hand ska webbplatsen fungera som en resurs i undervisningen.

Så använder du webbplatsen

Webbplatsen är uppbyggd kring ett antal sidor. Du kan nå webbplatsens sidor dels genom toppmenyn, dels via länkarna på webbplatsens startsida. Om du vill se alla artiklar i ett visst ämne, t.ex. ”islam”, kan du välja kategori i webbplatsens högermarginal. Du kan också använda webbplatsens sökfunktion.

Elevuppgifter och alla filer och dokument är i PDF-format. Insticksprogrammet Adobe acrobat reader krävs för att kunna ladda hem och läsa dessa dokument. Programmet är välkänt och används på många datorer och vad jag förstår är det inte förenat med några säkerhetsrisker. Du kan hämta adobe reader här (http://get.adobe.com/se/reader/).

Ansvarig för webbplatsen

Jag som är ansvarig för webbplatsen heter Tobias Kjellström och arbetar som lärare i so på Kvarnbergsskolan i Huddinge.

Synpunkter

Om du har synpunkter eller funderingar kring innehållet på webbplatsen kan du kontakta mig via kontaktformuläret nedan eller ringa 0709-720040.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

En webbplats för elever och föräldrar